Rona-1-kvadrat

Lykke til videre i ny jobb, Rona!

Vår omsorgsfulle, inkluderende og varme kollega og faglige veileder Rona har begynt i ny jobb. Les hilsen fra Rona her.

Vår kjære kollega og faglige veileder Rona har begynt i ny jobb, og sluttet hos oss ved Nok.Oslo – Senter mot incest og seksuelle overgrep. Vi takker deg for den fantastiske jobben du har gjort ved senteret gjennom 19 år, Rona, og kjenner på ydmykhet og takknemlighet for å ha hatt deg som kollega og ansatt over mange år. Vi ønsker deg lykke til videre i ny jobb, og ser frem til våre veier krysses igjen.  

Hilsen fra Rona:
Tusen takk for meg!
 
Så var tiden kommet for meg til å bevege meg videre. Etter 19 år som ansatt er det med blandede følelser jeg rydder kontoret og sier takk for meg.
Men jeg ønsker å få si tusen takk for all tillit jeg har blitt vist gjennom disse årene. Historier jeg har fått høre, samtaler jeg har hatt, klemmer jeg både har gitt og fått, lattertårer og triste tårer og alt jeg har blitt betrodd av det dere har båret på over så mange år. Jeg er så ydmyk <3 Denne plassen har utvilsomt vært med på å forme meg som menneske.
 
Jeg har lært ufattelig mye av både kolleger og brukere og tar det med meg videre inn i den nye jobben min. Tusen takk. Jeg ønsker dere alle alt godt for fremtiden.
 
Gode klemmer fra Rona!

Skriv til oss her

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst skriv inn en melding.