IMG_E0407

Velkommen til ny nestleder!

Marianna Miettinen Fosser er på plass som ny nestleder hos oss.

Vi har fått ny nestleder! Mandag denne uken begynte Marianna Miettinen Fosser som ny nestleder hos oss. Vi er glade for å ha henne på plass, og vi gleder oss til å bli bedre kjent med henne. Velkommen!

Hilsen fra Marianna
Jeg heter Marianna Miettinen Fosser. Jeg vokste opp i Finland, men flyttet derfra i 1992 og har siden jobbet blant annet i den Demokratiske Republikken Kongo, Madagaskar, India og Palestina, samt i flere omganger i Norge. Utdanningsbakgrunn har jeg i samfunnsfag, dvs. pedagogikk, HR og lærende organisasjoner. Jeg har lang erfaring fra forskjellige roller i organisasjonslivet, både som frivillig, ansatt og leder. Jeg har jobbet med mange spennende prosjekter og vært med på å hjelpe noen av de meste sårbare i samfunnet. Jeg har kommet fram til at det som motiverer meg mest er møtene med andre mennesker og muligheten til å hjelpe andre til å vokse og ta i bruk sitt potensial.
Jeg bor i Oslo med min mann, datter og hund. Fritiden bruker jeg som frivillig, til å være sammen med familie og venner, trene, lese bøker og mye annet.
Jeg har gledet meg veldig til å begynne i denne jobben hos Nok. Oslo, bli kjent med alle de flotte kollegaene og møte senterets brukere. Det føles godt å være med i denne gjengen. Sammen kan vi gjøre en forskjell!

Skriv til oss her

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst skriv inn en melding.