Marie student

Velkommen til Marie!

Endelig kan vi ønske Marie tilbake på senteret, i et 100 % vikariat ut oktober! Vi er glade for å ha henne med på laget!

Hei! Jeg heter Marie, er 27 år og kommer fra Tønsberg. Jeg har en mastergrad i kriminologi fra Kingston University i London, og avslutter nå bacheloroppgave på sosialt arbeid ved OsloMet denne måned. Etter en praksisperiode på senteret i høst som var veldig læringsrik og betydningsfull for meg, er jeg veldig glad for å være tilbake i en ny rolle. Jeg håper at vi er tilbake i vanlig drift snart slik at jeg kan se både kjente og nye ansikter på senteret. Jeg kjenner til skaden seksuelle overgrep gjør på både individer og familier, og ønsker å bidra til at utsatte selv kan ta livet sitt tilbake.

Skriv til oss her

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst skriv inn en melding.