hovedøya

Tur til Hovedøya

Oslo har mange fine øyer som er enkle å ta seg ut til med båt fra Rådhusplassen. Bli med oss og opplev Hovedøya!

Nok.Oslo arrangerer en tur til Hovedøya for sosialt samvær på Hovedøya med bading for de som ønsker det, den 05.08 fra kl. 12-15, med forbehold at været er ok stabilt. Oppmøte utenfor Cafe Skansen kl 11.30. Totalt 8 plasser – med påmelding innen tirsdag 03.08 klokka 15.30. Alle vil få en bekreftelse på mail om du har fått plass eller evt må stå på venteliste. (Obs! Sjekk gjerne “søppel postkassen” din, da vi har opplevd at den kan havne der istedenfor i innboksen) Vi spanderer kaffe/brus og tar med boller/kaker. Velkommen!

Påmelding sendes til: post@nokoslo.no

Beste hilsener

Marie og Alise, faglige veiledere ved Nok.Oslo

Skriv til oss her

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst skriv inn en melding.