marit grønvold

Forfatterkveld med Marit Grønvold 6. desember

Nok. Oslo inviterer til forfatterkveld for senterets brukere mandag 6. desember klokka 17.00-18.30.

Marit Grønvold ble pensjonist i januar 2021 og debuterte få måneder etter med diktsamlingen «Bøye hodet, stå på tærne». Hun har gjennom et langt yrkesaktivt liv som høgskolelektor vært opptatt av menneskelige møter, dialog og hvordan vi gjennom møter med andre opplever oss selv og verden.

6. desember kommer hun til oss for å lese fra sin diktsamling. Diktene i boka bygger på hennes egne erfaringer med seksuelle overgrep i barndom. Forfatterkvelden vil organiseres som sofasamtale mellom faglig veileder Mina og forfatteren, og temaer vil være mestring, håp og relasjoner etter overgrep.

Forfatterkvelden organiseres under Åpent hus, slik at det vil bli muligheter til en kopp med te eller kaffe både før og etter arrangement.

Boka kan bestilles ved å kontakte Marit på 99034923 eller den kan lånes her på senteret.

Tid: Mandag 6. desember klokka 17.00-18.30

Sted: Nok.Oslo, Akersgata 1

Ingen påmelding.

Velkommen!

Skriv til oss her

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst skriv inn en melding.