Alise

Innlegg fra Alise

Denne mandagen kan dere lese en liten tekst fra vikarierende kommunikasjonsansvarlig og faglige veileder Alise!

Hei alle sammen!

Då var det min tur å skrive litt om meg og mine arbeidsområder ved senteret. Eg var så heldig å få starte som ekstravakt i februar 2020, og fikk dermed møte mange brukere av senteret og oppleve «vanlig drift» før Covid-19 slo til.  

I oktober startet eg i ein 60% stilling som faglig veileder, og videre inn i ein 100% stilling frå og med 1. mars 2021. I min 100% stilling går 40% til media og kommunikasjonsarbeid, (då eg er vikarierende kommunikasjonsansvarlig fram til Tora er tilbake frå permisjon), og dei resterende 60% til faglig veilederoppgaver. Det gjør jobbkvardagen min både variert og innsiktsfull, noko eg trives godt med. Som faglig veileder har eg blant annet telefonvakt, åpent hus vakt, (under vanlig drift), enesamtaler, (for tida både på telefon, teams og på senteret), undervisning/foredrag og andre samarbeid og informasjonsarbeid med andre organisasjoner, skoler og instanser.

Eg har ansvaret for ungdomstilbudet frå 16-18 år, som nylig er startet opp igjen her på senteret. Etterkvart har eg forhåpninger om at det også vil bli ei ungdomsgruppe på senteret. Nå i mai og fremover vil eg komme til å tilby brukere eg har samtaler med ein «walk and talk» som ein enesamtale utomhus, for dei som ønsker det. Eg har stor tru på at både kropp og psyke har veldig godt av både frisk luft og mosjon, så dette er noe eg ser veldig fram imot!

Håper og krysse fingrene for at kvardagen snart kan gå tilbake mot normalt, slik at vi kan ta imot fleire, både gamle og nye brukere og være samlet sammen på senteret igjen! Ønsker alle ein riktig fin mai måned!

Skriv til oss her

Ikke legg inn sensitive opplysninger i e-post. Bruk av e-post kan innebære en sikkerhetsrisiko.