mona

Innlegg fra Mona

Denne uken kan dere lese teksten fra Mona, enda en av våre dyktige faglige veiledere!

Hei alle sammen,

Da er det min tur til å fortelle litt om meg og min arbeidshverdag ved senteret.

På grunn av den vedvarende høye smittesituasjonen i Oslo har Nok. Oslo dessverre vært en av sentrene som har måtte redusere vårt tilbud. Dette vet jeg har påvirket hverdagen til mange av dere. Oss ansatte også. Som ansatt ble jeg raskt satt på hjemmekontor, hvor jeg nå sitter og skriver denne hilsenen. Hverdagen min har bestått av mange samtaler over telefon/ teams og på senteret.  Jeg kjenner jeg savner at normaliteten er å være i samme rom som dere. Mange av dere jeg snakker med, både pårørende og utsatte sier dere savner noen møtepunkter hvor man kan treffe andre i lignende situasjon. Dette håper jeg vi skal klare å kunne tilby i større grad i tiden fremover.

Jeg gleder meg over at det blir varmere i været og at Oslos restriksjoner nå reduseres. Selv skal jeg være med på uteaktivitet i regi av senteret både nå i mai og i juni, endelig, det gleder jeg meg veldig til.  Det blir fint å få se noen kjente fjes og til og med kanskje noen nye! Utover dette tilbudet har vi et mål om å kunne tilby en pårørendekveld i juni, så sant smittesituasjonen tillater det.

Dere har i vår kunnet treffe meg på telefon, i enesamtaler både på telefon, teams, senteret eller utendørs med «walk and talk». Jeg har også fått lov til å drive litt med undervisning, noe jeg synes er veldig givende. Gjennom det føler jeg selv at jeg får lov til å jobbe litt forebyggende, med å spre kunnskap og kompetanse som jeg blant annet har opparbeidet meg i enkeltmøter med dere.

Jeg krysser fingrene for at gjenåpningen av Oslo og resten av landet kan fortsette som planlagt. Siden jeg ikke har jobbet her lenger enn september 2020, har jeg egentlig ikke følt normalen på kroppen. Men det jeg med sikkerhet vet, er at jeg gleder meg til å høre latter i gangene og ha gode samtaler ved kjøkkenbordet igjen.

Jeg ønsker alle sammen en strålende sommer! Bruk noen minutter hver eneste dag til å gjøre noe som er godt for deg selv! Vi ses!

Varm hilsen fra Mona

Skriv til oss her

Ikke legg inn sensitive opplysninger i e-post. Bruk av e-post kan innebære en sikkerhetsrisiko.