Laster Arrangementer
Skjermbilde 2022-09-28 kl. 15.13.49

Besøke Sex og samfunn

3 november, 2022 - 09:00 - 12:00

Sex og samfunn i samarbeid med Nok. Oslo ønsker å invitere til en temakveld på Nok. Oslo.

Dato og tid: 31.10 kl. 18 – 19:30

Tema vil være “celleprøve og HPV-vaksine.

Torsdag 3.11 vil de som ønsker det kunne besøke klinikken på Sex og Samfunn og få muligheten til å ta celleprøve der. På sex og samfunn vet de at mange personer med livmor ikke går regelmessig for å få tatt celleprøve. Livmorhalsprogrammet anbefaler at man går til undersøkelse hvert tredje år frem til man fyller 35, og deretter hvert femte år. Det er mange årsaker til at en kan kvie seg for å ta denne prøven. Særlig personer som har vært utsatt for incest eller seksuelle overgrep kan synes at undersøkelsen er vanskelig.

På temakvelden vil du få informasjon og mulighet til å stille spørsmål om tema celleprøve og HPV vaksine. I tillegg vil du møte Siri og Eva-Johanne fra Sex og Samfunn. Det er de som tar imot oss på klinikken på torsdagen. Tina og Tora fra Nok. Oslo være med som støttepersoner på klinikken. Om du velger å bli med til Sex og samfunn er du ikke nødt til å ta en celleprøve. Du kan bruke besøket som en mulighet å se lokalene og hilse på dem som jobber der. Tilbudet er åpent for alle våre brukere og krever ikke påmelding. Nok. Oslo ser frem mot en spennende og viktig tilbud til våre brukere.

Ta kontakt med oss om du har spørsmål.
post@nokoslo.no eller telefon 23314650.

Er du forelder/foresatt, søsken, kjæreste/ektefelle, barn av utsatte foreldre, familiemedlem eller en annen viktig person i en utsatt sitt liv?
Trenger du noen å snakke med?
Ta gjerne kontakt for samtaler og familiesamtaler på senteret, på Teams og telefon.