Laster Arrangementer
Equinas bred

Teaterforestilling: Equinas’ diagnose

17 november, 2023 - 19:00 - 21:00

Bli med på teaterforestillingen «Equinas’ diagnose» av deWangen-produksjoner! Forestillingen er laget av Claire deWangen og Morten Bendiksen, med tekst skrevet av Helene Skogland.

«Equinas’ diagnose» inviterer publikum inn til en vandring i den gamle Hesteklinikken i den tidligere Veterinærhøgskolen. Forestillingen er laget i og for akkurat dette mellomrommet; sprekken som oppstår mellom det som har vært og enda ikke er blitt noe helt annet. Her inne har deWangen-produksjoner spunnet et landskap for deg; en vev av tid og folk og dyrene som var og ikke var. «Equinas’ diagnose» er en sanselig og unik teateropplevelse hvor det blir bruk av hodetelefoner og visning av videomateriale. Det vil forekomme blinkende lys.

Brukere av Nok. Oslo er invitert til prøveforestilling på den gamle veterinærhøgskolen på Adamstuen fredag 17. november kl. 19.00. Faglige veiledere Tina Ivanda Wik Thorkildssen og Tove Svardal blir med fra Nok. Oslo.

Oppmøte blir utenfor den gamle veterinærhøgskolen. Vi håper mange har lyst til å bli med oss! For å delta må en påmelding sendes senest i løpet av mandag 13. november til e-post post@nokoslo.no eller på telefon 233 14 650.

Varmt velkommen!

 


 

 

Har du spørsmål om tilbudene våre? Trenger du noen å snakke med?
Ble du utsatt for seksuelle overgrep som barn? Er du forelder, partner, familiemedlem eller en annen viktig person i en utsatt sitt liv? Ta gjerne kontakt for samtaler med oss fysisk på senteret, på telefon eller digitalt over teams.

Kontakt oss på post@nokoslo.no eller ring 23 31 46 50.

Vi er her.