Laster Arrangementer
Åpent hus

Åpent hus

23 desember - 13:00 - 15:30

|Recurring Arrangement (See all)

One event on 30 desember, 2024 at 13:00

Velkommen til åpent hus på mandager 

Åpent hus er en mulighet for sosialt fellesskap med andre brukere, enten du ble utsatt for overgrep i barndommen eller er pårørende til en som ble utsatt. Det serveres kaffe og te, og det er alltid en ansatt tilgjengelig for besøkende på åpent hus. 

Åpent hus en arena hvor du kan treffe andre i en liknende situasjon som deg, for erfaringsutveksling og håp. Her møter du gjensidig hjelp og støtte. På åpent hus snakker vi ikke om overgrep i detalj. Ved behov kan dette gjøres i samtale med en faglig veileder på et senere tidspunkt.

Under åpent hus er du velkommen til å benytte deg av musikkrommet, låne bøker fra bokhyllene, eller ta i bruk vårt utvalg av brettspill og hobbyutstyr. Ta kontakt med dagens åpent hus-ansvarlig, så vil vedkommende hjelpe deg. 

Varmt velkommen til Nok. Oslo! 

 


 

Har du spørsmål om tilbudene våre? Trenger du noen å snakke med? 

Ble du utsatt for seksuelle overgrep i barndommen? Er du forelder/foresatt, partner, familiemedlem eller en annen viktig person i en utsatt sitt liv? Ta gjerne kontakt for samtaler og familiesamtaler på senteret, over telefon eller digitalt på teams. 

Kontakt oss på epost post@nokoslo.no eller telefon 23 31 46 50. 

Vi er her.