Laster Arrangementer
Design uten navn - 1

Åpent hus med pizzakveld

2 september - 13:00 - 20:00

Velkommen til pizzakveld

Vi inviterer til en hyggelig og uformell ettermiddag med pizza, brus og saft.  

Vi spiser pizza sammen og det vil bli gitt litt generell informasjon om Nok. Oslo, i tillegg til informasjon om hvilke tilbud vi skal ha på senteret høsten 2024. Vi serverer pizza fra kl 17:30 og avslutter kvelden til vanlig åpent hus-tid kl 20:00.   

Åpent hus er en mulighet for sosialt fellesskap med andre brukere, enten du ble utsatt for overgrep i barndommen eller er pårørende til en som ble utsatt. Åpent hus en arena hvor du kan treffe andre i en liknende situasjon som deg, for erfaringsutveksling og håp. Her møter du gjensidig hjelp og støtte. På åpent hus snakker vi ikke om overgrep i detalj. Ved behov kan dette gjøres i samtale med en faglig veileder på et senere tidspunkt. Er du ny, eller er det lenge siden du var innom senteret, så viser vi deg gjerne rundt! 

Ønsker du å delta på pizzakvelden må du melde deg på og gi beskjed om eventuelle allergier/matbehov innen fredag 30. august 2024.  Dersom du har spørsmål rundt tilbudet eller lurer på om dette er noe for deg, ta kontakt på epost post@nokoslo.no eller telefon 23 31 46 50. 

 


 

Har du spørsmål om tilbudene våre? Trenger du noen å snakke med? 

Ble du utsatt for seksuelle overgrep i barndommen? Er du forelder/foresatt, partner, familiemedlem eller en annen viktig person i en utsatt sitt liv? Ta gjerne kontakt for samtaler og familiesamtaler på senteret, over telefon eller digitalt på teams. 

Kontakt oss på epost post@nokoslo.no eller telefon 23 31 46 50. 

Vi er her.