Laster Arrangementer
Tur og badstu

Bli med på badstu!

29 februar - 12:30 - 15:00

Amina og Mina inviterer igjen til badstu. Vi har booket en av Oslo badstuforenings badstuer på Sukkerbiten. Vi inviterer brukere av senteret til å bli med. Dette gjelder om du allerede er badstuentusiast eller om du bare er nysgjerrig på om dette kan være noe for deg. Vi har badstutid, inkludert skifting, fra klokka 13 til 15. Oppmøte utenfor senteret klokka 12:30. Vi går ned i samlet flokk.

Vi har booket badstua som heter Skarven. Det er kun Nok Oslo sine brukere som vil være i denne badstua. Skarven har et stort og fint vindu ut mot Oslofjorden hvor vi kan bade når vi blir for varme. De fleste som tar badstu på Sukkerbiten har på seg badetøy og sitter på et håndkle. Om du ønsker kan du også ha håndkleet rundt deg eller en trøye over badetøyet. Klokka 15:00 må vi være ute av området.

Det er tilgang på enkel utedusj og enkle unisexgarderober for skifting av klær. Skarven har også et lite rom hvor vi kan legge våre egne ting eller skifte. Dersom man ønsker å bruke låsbare skap må man selv ha med en hengelås. Dette må du ha med deg: Badetøy, vannflaske, to håndklær (et til å sitte på i badstua og et til tørk og skifting). Det kan være lurt å ha badetøy under klærne når man møter opp. Da får vi mer tid i selva badstua.

Det er begrenset antall plasser i badstua, så vær tidlig ute med påmelding. Påmelding til post@nokoslo.no så raskt som mulig, og senest innen 27. februar.

 


Har du spørsmål om tilbudene våre? Trenger du noen å snakke med?

Ble du utsatt for seksuelle overgrep som barn? Er du forelder, partner, familiemedlem eller en annen viktig person i en utsatt sitt liv? Ta gjerne kontakt for samtaler med oss fysisk på senteret, på telefon eller digitalt over teams.

Kontakt oss på post@nokoslo.no eller ring 23 31 46 50.

Vi er her.