Laster Arrangementer

Fredagskaffe – med påmelding

30 juli, 2021 - 12:00 - 15:00

Hver fredag fremover inviterer vi til fredagskaffe kl. 12.00 – 15.00. Dette er et åpent tilbud til alle brukere, både utsatte og pårørende, hvor vi samles for å avslutte uken med gode samtaler og fellesskap. Vi vil tilby drikke og noe godt å bite i, men av smittevernhensyn vil det ikke være selvbetjening slik det pleier. En ansatte vil ha ansvar for mat og drikke.

Som følge av dagens smittesituasjon, vil det være et begrenset antall plasser og vi ønsker at man melder seg på til hver gang. Av hensyn til eventuell smittesporing så vil kontaktdetaljer oppbevares i 10 dager. Førsteperson-til-mølla-prinsippet gjelder. Send påmelding til post@nokoslo.no. Vi vil sende deg en bekreftelse på at du har fått plass på åpent hus. Vi har erfart at epost fra oss ikke alltid kommer fram som det skal. Husk å sjekke søppelpostkassen før du purrer.

Om du etter påmelding utvikler symptomer eller av andre grunner ikke har anledning til å komme, er det fint om du sier ifra så raskt som mulig slik at vi kan informere eventuelle personer på ventelisten.

Generelle smittevernregler gjelder.

Velkommen!