Laster Arrangementer
studio portrait of a bearded man wearing glasses on a black background

Gruppe for menn

3 september - 16:00 - 19:00

|Recurring Arrangement (See all)

One event on 8 oktober, 2024 at 16:00

One event on 12 november, 2024 at 16:00

One event on 10 desember, 2024 at 16:00

En av ti menn i Norge oppgir å ha blitt utsatt for seksuelle overgrep før fylte 18 år

Likevel er det mange som velger å ikke fortelle om det. Grunnene til dette er mange, det kan være følelsen av skam, opplevelsen av utilstrekkelighet eller de sosiale normene om hva maskulinitet skal være. 

Nok. Oslo har et gruppetilbud for menn som er blitt utsatt for seksuelle overgrep i barndommen, og ansvarlige for tilbudet er faglige veiledere Martin og Ingard. Gruppen er lukket, det vil si at den består av faste deltakere hvert semester. Deltakerne møtes regelmessig og gruppen er basert på prinsippet hjelp til selvhjelp. Tilbudet er et trygt sted for menn der de møter andre menn i lignende livssituasjon. 

Gruppen møtes følgende tirsdager:
3. september
8. oktober
12. november
10. desember

Ønsker du å delta i gruppen må du melde interesse innen fredag 23. august 2024. Vi ønsker å gjennomføre en samtale i forkant av oppstarten av gruppetilbudet. Dersom du har spørsmål rundt tilbudet eller lurer på om dette er noe for deg, ta kontakt på epost post@nokoslo.no eller telefon 23 31 46 50. 

 


 

Har du spørsmål om tilbudene våre? Trenger du noen å snakke med? 

Ble du utsatt for seksuelle overgrep i barndommen? Er du forelder/foresatt, partner, familiemedlem eller en annen viktig person i en utsatt sitt liv? Ta gjerne kontakt for samtaler og familiesamtaler på senteret, over telefon eller digitalt på teams. 

Kontakt oss på epost post@nokoslo.no eller telefon 23 31 46 50. 

Vi er her.