Laster Arrangementer
Design uten navn (6)

Kunsttur

12 desember - 12:00 - 15:00

Bli med og opplev kunst 

Torsdag 12. desember vil vi besøke Galleri Fineart. Oppmøte utenfor hovedinngangen til galleriet, Filipstad Brygge 2, kl. 12:00. Galleriet ligger på Tjuvholmen i Oslo. 

Kunsttur er et sosialt tilbud. Vi ønsker å legge til rette for fellesskap og positive opplevelser, og kunsttur er en arena for dette. Det gir oss en anledning til å bli kjent med kunst og kultursteder i Oslo, bli bedre kjent med hverandre, bygge relasjoner og det kan bidra til at vi blir tryggere på oss selv. Kunst- og kultursteder kan være gode arenaer for å både være stille sammen under besøket og snakke sammen om opplevelsen. Vi håper mange har lyst til å bli med på tur. 

Det vil bli kunstutflukter følgende torsdager:
12. september, Oscarshall
10. oktober, Høstutstillingen ved Kunstnernes hus
14. november, Roseslottet
12. desember, Galleri Fineart

For å delta på kunsttur må påmelding sendes senest dagen i forveien til epost post@nokoslo.no eller på telefon 23 31 46 50. 

 


 

Har du spørsmål om tilbudene våre? Trenger du noen å snakke med? 

Ble du utsatt for seksuelle overgrep i barndommen? Er du forelder/foresatt, partner, familiemedlem eller en annen viktig person i en utsatt sitt liv? Ta gjerne kontakt for samtaler og familiesamtaler på senteret, over telefon eller digitalt på teams. 

Kontakt oss på epost post@nokoslo.no eller telefon 23 31 46 50. 

Vi er her.