Laster Arrangementer
Design uten navn - 1

Livets tre: veien videre

17 oktober - 10:30 - 13:30

|Recurring Arrangement (See all)

One event on 17 oktober, 2024 at 10:30

One event on 28 november, 2024 at 10:30

Velkommen til Livets tre: veien videre 

Faglige veiledere Martin og Mina inviterer til gruppetreff med Livets tre: veien videre. Vi ønsker å invitere dere som har fullført et Livets tre: verksted til enda et tilbud med felles samlinger, som tar utgangspunkt i en metode utviklet av Dulwich Center innenfor narrativ praksis. Sammen leter vi etter styrker og verdier i livet, og prøver å finne frem til gode minner og ressurser. 

Tilbudet ble skapt og utviklet av senteret, etter behov og etterspørsel fra de som hadde fullført et Livets tre verksted, og deretter ønsket en arena hvor de kunne fortsette å jobbe med sine ressurser. Veien videre-samlingene er et tilbud kun for de som har deltatt på Livets tre: verksted. 

Gruppen møtes følgende torsdager:
12. september
17. oktober
28. november

Dersom du har spørsmål rundt tilbudet eller lurer på om dette er noe for deg, ta kontakt på epost post@nokoslo.no eller telefon 23 31 46 50. 

 


 

Har du spørsmål om tilbudene våre? Trenger du noen å snakke med? 

Ble du utsatt for seksuelle overgrep i barndommen? Er du forelder/foresatt, partner, familiemedlem eller en annen viktig person i en utsatt sitt liv? Ta gjerne kontakt for samtaler og familiesamtaler på senteret, over telefon eller digitalt på teams. 

Kontakt oss på epost post@nokoslo.no eller telefon 23 31 46 50. 

Vi er her.