Laster Arrangementer
Design uten navn (18)

Samspillgruppe

7 desember, 2023 - 10:00 - 12:00

|Recurring Arrangement (See all)

One event on 21 desember, 2023 at 10:00

Nok. Oslo starter opp tilbudet Musikk & Helse. Dette er en autotelisk musikk gruppe. Autotelisk betyr at det at du ikke har noe mål med det du skal, du har bare glede av selve det å gjøre det. Det er denne måten vi skal nærme oss og bruke musikk sammen på.

Dette blir ikke en musikkterapi-gruppe, men et fellesskap hvor vi skaper rommet, opplevelsen, utrykket og utforskningen sammen; gjennom musikk. Denne gruppen er for deg som har lyst til å spille eller synge sammen med andre. Om du bare ønsker å komme for å høre på i starten, er du velkommen til å gjøre det. Musikk kan benyttes som et terapeutisk virkemiddel for å bedre helsen og koble seg på kroppen med følelsene. Musikken gir muligheter for utvikling og endring gjennom et musikalsk og mellommenneskelig samarbeid mellom oss som er sammen. Musikk kan for eksempel skape nye muligheter for kommunikasjon og personlig uttrykk.

Det er faglig veileder Ingard som skal lede dette tilbudet, men vi skal sammen fylle det med innhold. Du trenger ingen påmelding eller musikalske ferdigheter for å bli med. Du må kunne være sammen med andre i et rom, kunne lytte til hverandre og bidra med det du har og kan, og kunne være med å skape musikk og gode opplevelser i et fellesskap. Vi har fokus på at musikkmiljøet er et levende miljø der man kan komme å være seg selv, sette seg selv nye mål, bygge på sine ressurser og utfordre seg selv med musikk som et verktøy.

Vi møtes i musikkrommet på nå i første omgang to torsdager før jul: 7. og 21. desember klokken 10-12:00. Varmt velkommen!

 


 

Har du spørsmål om tilbudene våre? Ble du utsatt for seksuelle overgrep i barndommen? Eller er du forelder, søsken, partner, familiemedlem eller en annen viktig person i en utsatt sitt liv?

Ta kontakt med oss på post@nokoslo.no eller ring 233 14 650.

Vi er her.