Laster Arrangementer
Design uten navn (18)

Samspillsgruppe

20 september - 10:00 - 12:00

|Recurring Arrangement (See all)

One event on 20 september, 2024 at 10:00

One event on 18 oktober, 2024 at 10:00

One event on 15 november, 2024 at 10:00

One event on 13 desember, 2024 at 10:00

Velkommen til et fellesskap i musikk 

Dette er en autotelisk musikkgruppe. Autotelisk betyr at du ikke har noe mål med det du skal, du har bare glede av selve det å gjøre det. Det er denne måten vi skal nærme oss og bruke musikk sammen på. Det er ikke en musikkterapigruppe, men et fellesskap hvor vi sammen skaper rommet, opplevelsen, utrykket og utforskningen vår gjennom musikk. Denne gruppen er for deg som har lyst til å spille eller synge sammen med andre. Om du bare ønsker å komme for å høre på i starten, er du velkommen til å gjøre det. 

Musikk kan benyttes som et terapeutisk virkemiddel for å bedre helsen og koble seg på kroppen med følelsene. Musikken gir muligheter for utvikling og endring gjennom et musikalsk og mellommenneskelig samarbeid, og kan bidra til å skape nye muligheter for kommunikasjon og personlig uttrykk for deg. 

Faglig veileder Ingard leder tilbudet, men sammen fyller vi det med innhold. Du trenger ingen musikalske ferdigheter. Du må kunne være sammen med andre i et rom, kunne lytte til hverandre og bidra med det du har og kan, samt være med å skape musikk og gode opplevelser i et fellesskap. Vi har fokus på at musikkmiljøet er et levende miljø der man kan komme å være seg selv, sette seg selv nye mål, bygge på ressurser og utfordre seg selv med musikk som verktøy. Kanskje du blir motivert og får lyst til å lære å spille et instrument? 

Gruppen møtes følgende fredager:
23. august
20. september
18. oktober
15. november
13. desember

Ønsker du å delta i gruppen kan du sende en ikke-bindende påmelding dagen i forveien. Dersom du har spørsmål rundt tilbudet eller lurer på om dette er noe for deg, ta kontakt på epost post@nokoslo.no eller telefon 23 31 46 50. 

 


 

Har du spørsmål om tilbudene våre? Trenger du noen å snakke med? 

Ble du utsatt for seksuelle overgrep i barndommen? Er du forelder/foresatt, partner, familiemedlem eller en annen viktig person i en utsatt sitt liv? Ta gjerne kontakt for samtaler og familiesamtaler på senteret, over telefon eller digitalt på teams. 

Kontakt oss på epost post@nokoslo.no eller telefon 23 31 46 50. 

Vi er her.