Laster Arrangementer
alexis-brown-omeaHbEFlN4-unsplash

Skrivegruppe

25 oktober - 10:30 - 13:00

|Recurring Arrangement (See all)

One event on 20 september, 2024 at 10:30

One event on 25 oktober, 2024 at 10:30

One event on 15 november, 2024 at 10:30

One event on 13 desember, 2024 at 10:30

Velkommen til nye samlinger i skrivegruppen 

Skrivegruppen er en gjeng med skriveentusiaster, som møtes månedlig på senteret og støtter hverandre i skriveprosessen. Dette tilbudet er stadig under utvikling, ettersom vi fortsetter å forme gruppetilbudet etter innspill fra deltakerne i gruppen. 

En typisk skrivesamling er lagt opp ved at vi gjennomfører noen små og noen større skriveøvelser. Den som vil kan dele det vedkommende har skrevet med resten av gjengen. Hensikten med gruppetilbudet er å komme i gang med egen skriving, støtte og motivere hverandre, bryte skrivesperrer, bli litt mindre selvkritiske, øve på styrke gjennom sårbarhet, og å frigjøre kreativitet og talent. 

Gruppen møtes følgende fredager:
23. august
20. september
25. oktober
15. november
13. desember

Det er ikke krav om påmelding til hver samling, men du må sende en epost til Mina på post@nokoslo.no om du ønsker å være med i skrivegruppen. Da vil du bli lagt til i gruppens epostliste og få tilsendt direkte invitasjoner. Dersom du har spørsmål rundt tilbudet eller lurer på om dette er noe for deg, ta kontakt på epost post@nokoslo.no eller telefon 23 31 46 50. 

Dersom du har en tekst du er interessert i å få publisert i våre sosiale og digitale medier, send den gjerne til helene@nokoslo.no og mina@nokoslo.no, eller ta den med i skrivegruppen.  

 


 

Har du spørsmål om tilbudene våre? Trenger du noen å snakke med? 

Ble du utsatt for seksuelle overgrep i barndommen? Er du forelder/foresatt, partner, familiemedlem eller en annen viktig person i en utsatt sitt liv? Ta gjerne kontakt for samtaler og familiesamtaler på senteret, over telefon eller digitalt på teams. 

Kontakt oss på epost post@nokoslo.no eller telefon 23 31 46 50. 

Vi er her.