Laster Arrangementer
Temakveld Barn og seksualitet

Skrivekurs

24 mars, 2023 - 10:30 - 13:30

Fredag 24. mars blir det skrivekurs istedenfor den vanlige skrivegruppa. Denne dagen får vi besøk av Camilla Bogetun Johansen. Hun  er forfatter og “Kaospilot”, og skrevet boken: Egen maske først på utgitt av Cappelen Damm,2021. Til høsten 2023 kommer hun med sin andre roman

Camilla har holdt kurs om kreativitet i både innland og utland, og kan blant annet dele følgende råd om skriving:

  • Du trenger to ting for å skrive ferdig en tekst: kreative metoder og gode rutiner.
  • En god rutine er viktig når det kommer til skriving av større prosjekter. Det er de jevnlige nedslagene i teksten som bringer den fremover, ikke de sjeldne øyeblikkene av inspirasjon.
  • Det er viktig å huske på at dette er en maraton, ikke en sprint. Ting tar tid.
  • Og når det stopper opp, er det viktig å ha gode, varierte metoder for å komme i gang igjen. Disse metodene kan også brukes til å starte et prosjekt.

På dette minikurset vil vi jobbe med metoder for å komme i gang fra ingenting og hvordan starte opp igjen når det står stille. Jeg kommer også til å snakke om hvordan man kan bli kjent med seg selv som skrivende menneske og etablere rutiner som passer for den enkelte. Gleder meg!

Og vi på Nok. Oslo gleder oss også! Arrangementet har påmelding, meld deg på til Mina på post@nokoslo.no Både eksisterende medlemmer av skrivegruppa på senteret, og andre skriveglade (eller nysgjerrige) er velkommne til å delta!

 

 


 

Har du spørsmål om tilbudene våre?
Trenger du noen å snakke med?

Er du utsatt for seksuelle overgrep i barndommen? Er du forelder/foresatt, søsken, kjæreste/ektefelle, barn av utsatte foreldre, familiemedlem eller en annen viktig person i en utsatt sitt liv?
Ta gjerne kontakt for samtaler og familiesamtaler på senteret, på telefon eller teams.

Kontakt oss på post@nokoslo.no eller ring 23 31 46 50.

Vi er her.