Laster Arrangementer
annie-spratt-Pp2XOLkS5Jg-unsplash

Temakveld: Dissosiasjon

11 april - 17:00 - 19:00

Vår evne til dissosiasjon:  Når er det nyttig – og når blir det ikke funksjonelt?

Hva er dissosiasjon? Og hvordan kan vi forstå den bedre. Kom innom, hør på og delta under temakveld i regi av Nok. Oslo, hvor vår gjest og foredragsholder for kvelden er psykologspesialist Barbro Andersen.

Barbro er leder for Somatic Experiencing Instituttet i Norge og har jobbet i over 30 år som psykolog både i privatpraksis, psykisk helsevern, Statens Senter for Epilepsi og smerteklinikk på Drammen sykehus. Barbro startet opp sammen med kollegaer Somatic Experiencing utdannelsen i Norge og innførte SE-utdannelsen i Norge i 2009. Introkurset er godkjent hos blant annet psykologer, psykiatere, jordmorforbundet og allmennleger. Utdannelsen og metoden får stadig mer oppmerksomhet her til lands og internasjonalt.

Barbro skal lede oss gjennom kunnskapen om dissosiasjon, sett i perspektivet av hvordan menneskets nervesystem fungerer, hvordan det kan overveldes av traumer og hvordan mennesker kan gradvis jobbe seg ut av tilstander som ikke hindrer dem i livet. Temakvelden vil vare i to timer og det vil være god tid til spørsmål innen denne tidsrammen. Vi ønsker senterets brukere: både utsatte og pårørende, velkommen til temakveld hos oss. Påmelding kan sendes til oss på en epost til post@nokoslo.no innen tirsdag den 9. april 2024.

Barbro Andersen har deltatt i podkasten Leger om livet. Lytt til den via lenken under og bli kjent med Barbros arbeid:

Leger om livet #Episode 137. Traumer, Stressresponser, fysiske avtrykk og førstehjelp for nervesystemet. Med psykologspesialist Barbro Andersen