Laster Arrangementer
Design uten navn - 1

Ung voksen treff

22 november, 2023 - 17:30 - 20:00

Velkommen til ung voksen treff

Vi ønsker å invitere deg som er mellom 18-24 år, og som er utsatt for seksuelle overgrep før fylte 18 år til et uformelt treff her på senteret onsdag den 22. november. Tanken for kvelden er at du kan få treffe jevnaldrende der vi spiser pizza, prater og har det hyggelig sammen. I tillegg til pizza vil vi også servere brus, kaffe, te, godteri og snacks.

Treffet starter kl. 17:30 og vi avslutter kl. 20:00. Du er velkommen til å være her hele kvelden, men det er også helt i orden å komme sent, gå tidlig eller begge deler. Vi ønsker at alle som deltar har hatt en samtale med en faglig veileder i forkant av treffet slik at man er litt kjent med senteret vårt.

Høres dette ut som noe du har lyst til å delta på? Send oss en påmelding til post@nokoslo.no med navn, tlf. og eventuelle matallergier. Påmeldingsfrist: mandag 20. november.

Håper å se deg her og ta bare kontakt med oss om du har spørsmål.
Hilsen Henrik og Tove

 


 

Har du spørsmål om tilbudene våre? Trenger du noen å snakke med?
Ble du utsatt for seksuelle overgrep som barn? Er du forelder, partner, familiemedlem eller en annen viktig person i en utsatt sitt liv? Ta gjerne kontakt for samtaler med oss fysisk på senteret, på telefon eller digitalt over teams.

Kontakt oss på post@nokoslo.no eller ring 23 31 46 50.

Vi er her.