Laster Arrangementer

Gruppe for pårørende: foresatte og øvrig familie

23 november / 18:00 - 20:00

Gruppe for pårørende: foresatte og øvrig familie

Velkommen til gruppe for foresatte og øvrig familie!

Det er et sjokk å få vite at noen man er glad i har vært utsatt for seksuelle overgrep. Tankene er mange, og følelsene kan være overveldende.

I gruppen får du anledning til å dele tanker, følelser og erfaringer med andre. Det å kjenne seg igjen i det andre forteller, og opplevelsen av å bli forstått er noe av det som av tidligere gruppedeltakere trekkes fram som det viktigste ved gruppen. I tillegg til andre foresatte vil en ansatt være til stede, og kan tilby veiledning og generell kunnskap om incest og seksuelle overgrep.

Det er ikke nødvendig at den du er pårørende til bruker senteret.

Datoene for høsten 2021:

23.november, kl. 18.00 – 20.00

14.desember, kl. 18.00 – 20.00

 

Påmelding: For å kunne ha oversikt over hvor mange som kommer, ønsker vi at du melder deg på ved å sende oss en epost til post@nokoslo.no innen kl. 12.00 dagen før gruppemøtet. Vi vil sende deg en bekreftelse på at du har fått plass på samlingen. Vi har erfart at epost fra oss ikke alltid kommer fram som det skal. Husk å sjekke søppelpostkassen.

Har du spørsmål om gruppetilbudet eller ønsker du å melde deg på?
Er du ny på senteret? Da vil vi gjerne invitere deg til en samtale med en av våre faglige veiledere før du deltar i et av våre gruppetilbud.
Ta kontakt med oss på post@nokoslo.no eller ring 23 31 45 50.