Marianna

Tekst fra Marianna

Vi kommer til å legge ut en tekst med bilde fra alle ansatte ved Nok. Oslo, hver mandag frem mot sommeren, som forteller litt om hva vi holder på med under covid- 19 perioden. Først ut er vår nestleder, Marianna!

Kjære alle sammen!

Jeg har gleden av å begynne en artikkelrekke der alle ansatte hos Nok.Oslo skal skrive om seg selv og det de driver med for tiden.

Det har vært en spesiell tid å begynne i en ny jobb. På grunn av korona har jeg etter syv uker fortsatt ikke møtt alle mine kolleger fysisk. Til tross for virtuelle møter i Teams og eposter fram og tilbake, er det rart å ikke kunne bli kjent på ordentlig, drikke kaffe sammen eller å ta en kvikk prat om noe man skal jobbe sammen om. Men jeg er veldig takknemlig for måten jeg er blitt tatt imot i Nok. Oslo, og den varmen og imøtekommenheten jeg er blir møtt med. Det hjelper å vite at alle gjør så godt de kan i en vanskelig tid.

Som nyansatt på Nok. Oslo, har jeg brukt de første ukene til å bli kjent med senteret, mine kolleger og det viktige arbeidet som gjøres hver dag. Selv om smittevernreglene ikke tillater aktiviteter på senteret, er de ansatte tilgjengelig på epost og telefon, og både enesamtaler og advokatvakt forsetter over telefon og Teams. Hver dag håper vi at reglene snart kan lettes slik at vi igjen kan møte våre brukere ansikt til ansikt.

Som nestleder arbeider jeg sammen med daglig leder for at Nok.Oslo skal ha gode og forutsigbare rammer for sitt arbeid. I praksis betyr det at vi i de siste ukene har brukt mye tid på avslutningen av det forrige regnskapsåret, planlegging av dette året og rapportering til Bufdir, og snart skal vi skrive en ny søknad til Oslo kommune for året 2022. Mye av det arbeidet jeg gjør er knyttet til administrasjon, økonomi og kommunikasjon, og til gjennomføring av styrets strategi for å nå til flere brukere, styrke kvaliteten i brukeraktiviteter og å bli mer synlig i samfunnet rundt oss. Selv om mange av disse oppgavene og prosessene er usynlige for brukerne, er de helt avgjørende for at vi skal kunne drifte senteret videre og gi et så godt tilbud som mulig for våre brukere.

Snart er det vår. Jeg håper at koronavaksinasjoner begynner å gi resultater slik at smitten går ned og livet kan langsomt, men sikkert begynne å normalisere seg. Jeg gleder meg til påsken og til lysere og lengre dager. Jeg gleder meg til å kunne sitte ute og føle solen varme ansiktet mitt. Og jeg gleder meg til et normalt liv der jeg kan møte alle dere som bruker senteret. Det kommer til å bli så fint selv om det kanskje tar litt til før vi er der.

Skriv til oss her

Ikke legg inn sensitive opplysninger i e-post. Bruk av e-post kan innebære en sikkerhetsrisiko.