IMG_E0407

Stor takk til vår nestleder Marianna

Nok. Oslo har vært heldige som fikk Marianna som nestleder.

Nok. Oslo har vært heldige som fikk Marianna som nestleder i over ett år. I den tiden har hun hjulpet oss godt på vei med systematisering og organisering av drift, samt fått på plass rutiner som skal sikre at brukerne våre får god og likeverdig hjelp. I tillegg har hun jobbet tett med media og kommunikasjon, og således bidratt til at senterets utadrettede virksomhet har vært målrettet og fremtidsorientert. Nå er tiden kommet for å takke henne av for hennes engasjement og bidrag. 

Vi ønsker deg masse lykke til videre Marianna.

Her kommer en personlig hilsen fra Marianna til deg:

Noe av det vakreste med livet er alle de fine mennesker man møter underveis. Enkelte av disse møtene varer kort, andre varer livet ut. Uavhengig av varighet, former disse møtene oss som mennesker, på godt og vondt. Kanskje er det en mening i det at veien man går sammen varierer, og at noen møter man senere igjen, mens andre er der et øyeblikk.  

Min vei med Nok. Oslo har vart litt over ett år, og nå har tiden kommet til å gå videre. Jeg har vært utrolig heldig at jeg har møtt og blitt kjent med så mange flotte og spennende mennesker. Fra og med dere har jeg lært mye om mennesket, alt det vonde man kan oppleve og de senvirkninger slike opplevelser kan gi. Men jeg har også sett og erfart at det finnes hjelp og støtte, og at det er mulig å få det bedre. Det er det så mange eksempler på her på senteret. Det gir håp, håp om et bedre liv, og håp om et liv fult av muligheter. 

Kontrakten min går ut i slutten av mars, men jeg kommer til å slutte noen dager før for å avspasere alle gjenstående fleksitimer før jeg begynner i en ny jobb. Jeg går tilbake til min «gamle» verden i bistand der jeg sikker kommet til å få bruk av all den erfaringen og kunnskapen jeg fått det siste året. 

Tusen takk for alle og på gjensyn! 

Marianna 

Skriv til oss her

Ikke legg inn sensitive opplysninger i e-post. Bruk av e-post kan innebære en sikkerhetsrisiko.