mark-olsen-tjZPseTxe6k-unsplash

Nyhetsbrevet for mai 2022

Kom mai du skjønne milde, nyhetsbrevet for mai er fullt med tilbud. et samfunn som våkner til liv etter smittevernrestriksjoner og vinteren.  

Da var vi kommet til mai, og våren har kommet for fullt. Vi nyter lengere dager, varmere temperaturer, og et samfunn som våkner til liv etter smittevernrestriksjoner og vinteren.  

I april har vi ønsket daglig leder Lisbeth velkommen og startet påsken med påskeverksted. Det var kjempefint å oppleve full stue, kreativitet og gode samtaler ansikt til ansikt. Se gjerne vår facebook side med bilder fra påskearrangementet.

Vi har også gjort god bruk av muligheten til å møtes fysisk ved å møte flere aktører som tilbyr hjelp til barn, unge, og deres familier. Blant annet har vi besøkt Ung Arena for å bli bedre kjent og for erfaringsutveksling. Vi har også knyttet kontakt med Barnas stasjon. Av undervisning, så har senteret besøkt en linje for barne- og ungdomsarbeider i Lillestrøm. 

I tillegg til senterets vanlige tilbud, har vi i løpet av april startet «Livets tre – veien videre» etter ønske fra brukere, og hatt en fin avslutning av «Gruppe for menn».  

Vi gleder oss til mai måned med senterets vanlige aktiviteter, og blant annet oppstart «Padlegruppe på Nøklevann» og «Sosial kveld for ung voksen». Begge tilbud kan du lese mer om lengere nede i nyhetsbrevet.

Selv om årstidene går sin naturlige gang, vet vi at det er medmennesker blant oss som fortsatt opplever vinterens grep inni seg. For de av oss som fortsatt opplever vinteren, husk at våren kommer: 

Våren er vakker for den som lenge har hatt vinter  

(Bjørnstjerne Bjørnson, 1872) Les mer om Månedens tilbud i kalenderen på vår hjemmeside.
Følg oss på Facebook og Instagram. Her kommer det jevnlige oppdateringer og nytt fra oss.

Her kan du lese hele nyhetsbrevet

Skriv til oss her

Ikke legg inn sensitive opplysninger i e-post. Bruk av e-post kan innebære en sikkerhetsrisiko.