praktikant Renate

Velkommen til vår nye praktikant Renate

Hilsen fra Renate

Nok. Oslo er stolte over å være praksissted, og med jevne mellomrom har vi studenter som ønsker å ha sin praksisperiode hos oss. Nå i høst ønsker vi Renate velkommen som studerer sosialt arbeid på OsloMet på tredje året. Hun vil begynne hos oss 27. september. Det er Faglig veileder Ingard som kommer til å være veileder.  Hun vil du møte, sammen med veileder og de andre ansatte på stuen, telefonen og i de forskjellige tilbud vi har her på huset.

Her følger en presentasjon ført i Renates penn;

Hei!
Mitt navn er Renate, og jeg er ei 24 år gammel jente fra sørlandet. Jeg har nå begynt mitt tredje år på sosionom studie ved OsloMet, og skal i høst ha min praksisperiode her på Nok.Oslo. På fritiden er jeg ei aktiv jente som liker alt av fysisk aktivitet, og spiller på fritiden i eliteserien i volleyball. Jeg har alltid syntes det har vært spennende å lære å kjenne forskjellige typer mennesker, og tror vi kan lære mye av hverandre. Ellers er jeg ei trygg, tålmodig og sosial jente som liker å ta fatt på nye utfordringer. Jeg ser veldig frem til å være her i høst, og tror det både kommer til å være lærerikt og utfordrende.

Skriv til oss her

Ikke legg inn sensitive opplysninger i e-post. Bruk av e-post kan innebære en sikkerhetsrisiko.