priscilla-du-preez-cIfLUEZYLVg-unsplash

Utflukter i sommer

Vi gleder oss til å være på tur med deg

I sommer inviterer vi til flere hyggelige sommerturer, blant annet til Frognerparken, Hovedøya og Akerselva. Les mer om turene på lenkene under. Senteret dekker reiseutgifter og inviterer til is eller noe å drikke.

Turene vil foregå på fredager, i stedet for åpent hus. Det må være minst tre påmeldte deltakere for å gjennomføre tur. Meld deg på til post@nokoslo.no allerede i dag, for vi gleder oss til å være på tur med deg!Her kan du lese mer om de ulike utfluktene:


Sommertur til Norsk Folkemuseum

Sommertur til Frognerparken

Sommertur med minigolf

Sommertur til Hovedøya

Sommertur til Botanisk hage

Sommertur langs Akerselva

Skriv til oss her

Ikke legg inn sensitive opplysninger i e-post. Bruk av e-post kan innebære en sikkerhetsrisiko.