Student 2024

Hjertelig takk til Stine

Student

Med jevne mellomrom tar vi imot studenter som ønsker å ha sin praksisperiode hos oss. Denne våren har vi vært så heldige å få bli kjent med Stine. Hun er utdannet helsefagarbeider og studerer nå sosialt arbeid i Volda. Stine hadde sin praksis her fra 20. mai til 14. juni.

Vi på senteret føler oss stolte over at studenter velger å ha praksis hos oss, og setter pris på at stadig nye studenter kommer og gir av seg selv ved å bidra med omsorg, tilstedeværelse og seg selv. Tusen takk og på gjensyn!

Her kan du lese hilsen fra Stine:

Hei igjen! Jeg vil bare takke for min korte, men lærerike tid hos dere og sammen med dere. Tusen takk for at dere tok meg så godt i mot. Nå er det ferie for min del, før jeg skal tilbake til Volda de neste to årene.  Kanskje vi ses igjen 🙂 Mvh Stine 

Skriv til oss her

Ikke legg inn sensitive opplysninger i e-post. Bruk av e-post kan innebære en sikkerhetsrisiko.