Laster Arrangementer
Design uten navn - 5

Kunst- og utrykksterapi

4 september, 2023 - 10:30 - 12:30

|Recurring Arrangement (See all)

An event every week that begins at 10:30 on mandag, repeating until 18 desember, 2023

Alle har et uttrykk i seg og ditt uttrykk er unikt for deg!

Kunst og uttrykksterapi er en psykoterapi som ble grunnlagt i USA og oppstod for å bygge en bro mellom kunst og heling. Røttene til denne terapien er eldgamle. Opprinnelsen er fra tiden da kunst og forskjellige uttrykksformer har vært en del av hverdagene til folk gjennom ritualer. Nå kan du være med og prøve kunst- og utrykksmetoder i ukentlige samlinger i lukket gruppe. Her kan du utforske forskjellige metoder innen Kunst og utrykksterapi. Dette er en ressursorientert prosess som setter søkelys på styrkene hver enkelt har i seg.

Gjennom forskjellige øvelser kommer vi i kontakt med oss selv gjennom sansene og kroppen. Uttrykkene vi skaper gjennom enten bevegelse eller på papiret er unike for deg og her kan du finne både lindring og kraft. I kunst- og utrykksterapi er ikke målet at du skal være flink til å skape noe eller prestere. Gruppearbeidet vil gi deg mulighet til å utforske din sensitivitet gjennom forskjellige metoder.

Gruppens struktur
Gruppetilbudet vil bestå av 29 samlinger fordelt på høsten 2023 og vinter/våren 2024.
Samlingene skjer ukentlig på mandager fra kl 09:30 – 11:30, og gruppen vil ha oppstart 4.9.2023. Dette er et lukket gruppetilbud for maksimalt 8 deltakere. Med forbehold om at nye deltakere vil bli invitert til gruppa, dersom en eller flere deltakere faller fra.

Denne gruppa skal ledes av student i kunst- og utrykksterapi, Ann Kristin Kjørum, som en del av hennes hovedpraksis ved Nikut – Norsk institutt for kunstuttrykk og kommunikasjon. En faglig veileder fra Nok. Oslo skal være med under alle gruppesamlinger sammen med Ann Kristin. Gruppa skal være et trygt rom der du kan være deg selv, og vi legger vekt på fast rytme og struktur både med dag, tid, og sted.

Er du interessert i å delta i kunst- og uttrykksgruppe ved Nok. Oslo? Meld din interesse på 23 31 46 50 eller på e-post til post@nokoslo.no. Ved stor pågang, vil det være mulighet for å stå på venteliste. Inntak av deltakere skjer fortløpende, og her gjelder først til mølla-prinsippet.

Det er et krav å ha en samtale med de interesserte før de får plass i gruppa. Dette gjør vi primært for å forsikre oss om at dette vil være et trygt og riktig tilbud for deg. På grunn av ferieavvikling, vil samtalene finne sted først i august 2023. Dersom du har spørsmål knyttet tilbudet, svarer vi gjerne på dem. Vennligst ta kontakt på 23 31 46 50 eller på e-post til post@nokoslo.no.

 

 


 

 

Har du spørsmål om tilbudene våre? Trenger du noen å snakke med?

Ble du utsatt for seksuelle overgrep i barndommen? Er du forelder, partner, familiemedlem eller en annen viktig person i en utsatt sitt liv? Ta gjerne kontakt for samtaler og familiesamtaler på senteret, over telefon eller digitalt på teams.

Kontakt oss på post@nokoslo.no eller ring 233 14 650.

Vi er her.