arbeidsplass

Vi ønsker å høre fra deg som bruker av Nok. Oslo

Flere brukeraktiviteter

Nok. Oslo har et ønske om å tilby flere brukeraktiviteter etter påske. På grunn av myndighetenes smittevernregler er det fortsatt ikke lov til å arrangere fysiske møter på senteret. Etter å ha testet digitale møter gjennom enesamtaler og ulike undervisningsoppdrag, har vi konkludert med at det vil være mulig å organisere digitale grupper hvis det er nok interesse blant brukerne. Det samme gjelder enesamtaler i form av “walk and talk” møter mellom en veileder og bruker.
For å unngå å måtte avlyse planlagte aktiviteter, ønsker vi gjerne tilbakemeldinger på om det er nok interesse blant brukerne våre for slike tilbud. Vi tar veldig gjerne imot tilbakemeldinger og gjerne send oss svar på hva du eventuelt kunne ønske deg å være med på/kunne være interessert i, enten på epost post@nokoslo.no eller per telefon 23 31 46 50. For å kunne kontakte de interesserte med et konkret tilbud trenger vi å vite:
Navn:
Epost:
Hvilken av de følgende aktiviteter kunne du tenke å delta: walk and talk, digitale grupper for unge voksne 18-24 år, pårørende, nye brukere, åpen selvhjelpsgruppe, ungdom 16-18 år.
Tidspunkt for møte: morgen – ettermiddag eller kveld.
Frist: 16.04.2021

Skriv til oss her

Ikke legg inn sensitive opplysninger i e-post. Bruk av e-post kan innebære en sikkerhetsrisiko.