Amina

Nytt innlegg fra Amina

Her kan du lese en liten tekst fra Amina, vår første faglige veileder ut i "ansattrekken" vår!

Som faglig veileder har jeg jevnlig kontakt med en del gamle og nye brukere enten per epost, over telefon eller enesamtaler. Jeg jobber også kontinuerlig med forebygging- og informasjonsarbeid som er rettet mot flerkulturelle. I den forbindelse søker jeg stadig nye nettverk, organisasjoner og fagmiljøer som jobber med målgruppen.

I vinter startet jeg, sammen med min kollega Mona, en selvhjelpsgruppe for nye brukere, noe vi begge gledet oss veldig til. Planen var å ha fysisk oppmøte annenhver uke frem til mars. Det ble en fin gruppe og en fin oppstart på gruppeprosessen. Men på grunn av Covid 19 og restriksjonene fra regjeringen og Oslo Kommune, måtte vi dessverre utsette gruppen, med et håp om å starte opp igjen til høsten. Siste gang vi møttes, ble det en slags “Walk and talk” gruppe. Det ble en fin erfaring som jeg godt kunne tenke meg å gjenta igjen, også i form av andre type tilbud.

Da jeg også er tillitsvalgt ved Nok. Oslo, deltar jeg på alle møter og samtaler som er knyttet til tariffavtale, nye ansettelser, og lønn blant annet.

Jeg ser frem til høsten med optimisme og forhåpninger om at vi er (om ikke helt), tilbake til en noe lunde normal drift. og at vi kan se hverandre igjen. Jeg ser frem til mange spennende møter, samtaler og til at vi kan se hverandre igjen. (Jeg må innrømme at jeg savner å se og å snakke med dere igjen).. Ønsker dere alle en fin uke videre!

Skriv til oss her

Ikke legg inn sensitive opplysninger i e-post. Bruk av e-post kan innebære en sikkerhetsrisiko.