martin

Velkommen til Martin!

Nok. Oslo har den glede å ønske Martin velkommen til oss fra og med august. Les mer om han her!

Hei! 

Jeg heter Martin og begynner som faglig veileder ved Nok. Oslo i august. Jeg gleder meg veldig mye til det.  

Jeg har nylig flyttet tilbake til Østlandet fra Kristiansand, hvor jeg jobbet ved Nok. Agder i de siste tre årene. I Agder har jeg hatt spesielt mye å gjøre med arbeidet med menn ved senteret og driften av den såkalte Mannegruppa. Jeg trives godt med å jobbe både individuelt og i gruppe, og er kjent for å være en kar med beina godt plantet på jorda og med godt humør.  

Tidligere har jeg jobbet i psykiatrien og har også mye og variert erfaring innen barnevern og familieveiledning. 

Jeg har god kjennskap til gestaltterapi og blir snart ferdig med utdannelsen som Somatic Experiencing Practitioner (SEP). Min store lidenskap er å hjelpe folk komme i kontakt med sine følelser og å bearbeide dem. 

Jeg er 40 år gammel, opprinnelig fra Bulgaria og bor nå i Lørenskog med min kjæreste. Jeg er ganske sporty av meg og liker meg kjempegodt med ryggsekk på fjellet. 😊  

Skriv til oss her

Ikke legg inn sensitive opplysninger i e-post. Bruk av e-post kan innebære en sikkerhetsrisiko.