Skrivegr.

Oppstart av skrivegruppe på senteret

Kom å bli med

Vil du være med i skrivegruppe?

Fordi skrivekurset med Gro Dahle var en suksess og mange viste engasjement rundt skriving starter vi nå et prøveprosjekt med etableringen av en slags skrivegruppe på senteret.

Den 7. oktober vil vi ha første samling. Det er ikke spikret hvordan denne skrivegruppen vil se ut. Vi utvikler den sammen etter hvert som vi ser hva som ønskes og hva som funker. Jeg vil delta i gruppa, kanskje samles vi rundt en kreativ skriveøvelse, kanskje drøfter vi ulike måter å støtte hverandres skriving på, kanskje leser vi opp hva vi har skrevet for hverandre (det er selvfølgelig frivillig). Jeg har mange tanker og drømmer, og gleder meg til å høre dine!

Datoer for høsten og vinteren er:

7. oktober klokka 10-12

11. november klokka 10-12

16. desember klokka 10-12

Du må ikke delta hver gang for å være med i denne gruppa. Du må heller ikke ha deltatt på kurset med Gro Dahle for å være med. Hensikten er å motivere og støtte hverandre til å utvikle skrivingen vår og oss selv.

Jeg gleder meg masse!

Ta kontakt med Mina for å melde interesse og for å sette deg på skrivegruppas e-post liste, eventuelt send mail til post@nokoslo.no

Skriv til oss her

Ikke legg inn sensitive opplysninger i e-post. Bruk av e-post kan innebære en sikkerhetsrisiko.