Student layout Tove og Hermine 2022

Studenter i praksis på Nok. Oslo -senter mot incest og seksuelle overgrep

Tove og Hermine

Med jevne mellomrom tar Nok. Oslo imot studenter som ønsker å ha sin praksisperiode hos oss. Nå er tiden her igjen og vi ønsker hjertelig velkommen til Tove og Hermine.

Tove er studenter på OsloMet, begynner på tredje året på sosialt arbeid i august. Hermine er student ved Høgskolen i Volda og skal begynne på tredje året på barnevernstudiet til høsten. De starter hos oss fra 17. august. Det er Ingard som kommer til å være Tove`s veileder.  Amina og Alise er veiledere for Hermine. Tove og Hermine vil være sammen med deres veiledere på stuen, telefonen og i de forskjellige tilbud vi har her på huset.

Her kan du lese en hilsen fra Tove:

Hei!
Mitt navn er Tove, jeg er 31 år og begynner på mitt tredje år på sosialt arbeid ved OsloMet i august. Jeg kommer fra en liten bygd på Vestlandet, men har bodd i Oslo de siste 11 årene. Tidligere har jeg studert og jobbet 6 år i kjemibransjen, og selv om jeg trivdes godt med det merket jeg at jeg ønsket å jobbe mer med mennesker. Valget falt derfor på å omskolere meg til sosionom og jeg har ikke angret et sekund.

Viktigheten av å bruke tid til å skape trygghet og tillit i relasjoner står sterkt hos meg, og er noe jeg også vil fokusere på i min praksis hos Nok.Oslo. Jeg ser veldig frem til å lære mer om senteret og det viktige arbeidet som gjøres der. Og ikke minst treffe og bli kjent med alle tilknyttet!

Her kan du lese en hilsen fra Hermine:

Jeg heter Hermine og er 24 år. For tiden er jeg student ved Høgskolen i Volda og skal begynne på 3. året på barnevernstudiet til høsten. Jeg er født og oppvokst i Oslo, men har studert litt i både USA og Trondheim før jeg flyttet til Volda. Jeg har alltid ønsket å jobbe med mennesker og særlig med utsatte barn og unge, og jeg føler at jeg har landet på «riktig hylle» med dette studiet .

Jeg ser veldig frem til min praksis periode hos Nok. Det vil bli utrolig lærerikt, og sikkert utfordrende. Det vil være en svært nyttig erfaring å ta med seg videre når jeg senere skal ut i yrkeslivet. 

Vi gledes over å ha Tove og Hermine hos oss i praksis fremover.

Skriv til oss her

Ikke legg inn sensitive opplysninger i e-post. Bruk av e-post kan innebære en sikkerhetsrisiko.