_MG_1718

Innlegg fra Martin

I dette innlegget kan du lese mer om vår dyktige faglige veileder Martin.

Hei! Da var det min tur å skrive et innlegg. De fleste brukere på senteret har allerede hilst på meg og vet hvem jeg er. For de som ennå ikke har gjort det, heter jeg Martin, jeg er 41 år og er opprinnelig fra Bulgaria. Jeg kom til Norge i 2010 for å ta en mastergrad i Internasjonal Velfersstad og helsepolitikk. Det skulle være en kort opphold på 1 år, men så og ble jeg værende, lærte språket, forelsket meg i landet og så er jeg her i dag, 12 år senere. Jeg begynte på Nok. Oslo i august 2021, etter å ha jobbet i tre år på Nok. Agder i Kristiansand. Overgangen til nytt senter, ny by og et nytt arbeidsmiljø var stor, men heldigvis gikk alt smertefritt og jeg trives godt.

På senteret er jeg ansvarlig for tilbudet for menn, sammen med Ingard. Jeg driver også tilbudene Livets Tre verksted og Livets Tre – Veien videre sammen med Mina. Jeg går i vaktsystemet som resten av teamet og brukere kan møte meg i både enesamtale, på Åpent hus og på telefon. Av og til er jeg sammen med kolleger ute på undervisning på skoler eller hos faginstanser, der vi formidler vår kompetanse om overgrep.

Jeg er utdannet sosionom med videreutdanning i psykisk helse. Jeg har flere andre videreutdanninger blant annet innen sexologi, geslatterapi og er ferdig utdannet Somatic Experiencing Practitioner (SEP). Disse videreutdanningene har jeg valgt mest på grunn av de krever at en stepper inn som menneske og jobber og lærer med hele seg, det er ikke kunnskap du kan bare lese deg opp til.

Jeg er opptatt av prinsippet hjelp til selvhjelp og liker å skape trygge plasser for brukere hvor de kan komme i kontakt med egne iboende ressurser.

For min del, ser jeg ofte på livet fra en åndelig (merk!: ikke religiøs) vinkel og dette har hjulpet med mye gjennom min prosess av forsoning og bearbeiding av min personlige historie og traumatiske fortid, slikt at jeg kan være her i dag og støtte andre.

Hilsen,

Martin

Skriv til oss her

Ikke legg inn sensitive opplysninger i e-post. Bruk av e-post kan innebære en sikkerhetsrisiko.