mona

Lykke til videre til Mona

Mona

Mona har vært ansatt som faglig veileder siden 01. september 2020. Hun har blant annet jobbet med pårørende, og vært varamedlem for vår representant i styret til Nok. Oslo.

Nå er tiden kommet for å ta farvel. Vi er svært takknemlige for å ha hatt Mona som en av våre faglige veiledere, for hennes engasjement og bidrag til senteret, og ikke minst som den gode kollegaen hun har vært for oss. Mona takker for seg og avslutter sin stilling hos oss fra og med 15. mars 2023. Vi ønsker henne bare gode ting på veien videre!

.

Her kommer en personlig hilsen fra Mona til deg.

Hei alle sammen!

Å skrive en slik hilsen har tatt litt tid, for å det er ikke alltid så enkelt å ta farvel. Jeg har vært så heldig å ha en relasjon til både senteret, og til mange av dere som leser denne hilsenen. Derfor gjør det så vondt å skulle takke for tiden sammen med dere. Veien til senteret har dessverre blitt for lang og pendling med et lite barn i hus blir for krevende for meg. Jeg har derfor sagt opp min stilling ved senteret, og kommer ikke tilbake når permisjonen min er over.

Jeg ønsker å meddele at jeg er så utrolig stolt og takknemlig over å ha vært en del av Nok. Oslo. Jeg er virkelig takknemlig over alle jeg har fått bli kjent med av både ansatte og brukere. Alle som har turt å vise meg tillit, turt å vise sin sårbarhet og turt å dele det mest hemmelige og skamfulle. Takk for alt dere har lært meg. Takk for gode samtaler, for all latter og for alle tårer. Takk for at dere har vist meg hvor mye styrke som bor i oss mennesker og ikke minst la meg bevitne hvor sterke vi er sammen.

Jeg lover å fortsette å løfte deres erfaringer og ha fokus på tematikken, uansett hvor i jobbverdenen jeg havner. Jeg heier på dere! 

Hilsen fra Mona

Skriv til oss her

Ikke legg inn sensitive opplysninger i e-post. Bruk av e-post kan innebære en sikkerhetsrisiko.