Design uten navn

Høsthelg 2023

Vi har gleden av å informere om at vi jobber med et nytt tilbud til høsten: Høsthelg.

Nok. Oslo er opptatt av å kunne tilby et variert tilbud til våre brukere. Vi har gleden av å informere om at vi jobber med et nytt tilbud til høsten: Høsthelg. Denne helgen blir det en utflukt med overnatting over to døgn, og der du kan fortsette med å bearbeide historien din. Antall deltakere, sted og program kommer. For tiden planlegger vi helgens faglige innhold, program og alt det praktiske rundt logistikk for en slik utflukt.

Deltakerne forplikter seg til å være til stede under hele helgen. Programmet vil være innholdsrikt, med arbeid i stor gruppe, i små grupper, tur i lag og egentid. Vi vil ikke kunne tilby mye en-til-en oppfølging gjennom helgen. Det er viktig at de som får plass i tilbudet, følger hjelp-til-selvhjelp prinsippet. På grunn av tilbudets opplegg, må deltakerne kunne ta vare på seg selv og klare å jobbe bearbeidende gjennom helgen.

Høsthelg 2023 vil foregå på fredag 29.09.2023 – søndag 01.10.2023. Tilbudet innebærer at du betaler en liten egenandel for din deltakelse i helgen. Dersom du er i arbeid vil det koste kr 1.500,- for helgen. Dersom du er under utdanning, er uføretrygdet/trygdet/pensjon er egenandelen på kr 750,- for helgen. Vi ønsker å kartlegge om det er interesse for et slikt tilbud. Om du kunne tenke deg å delta på en slik utflukt, kan du melde din interesse til post@nokoslo.no innen 15.04.2023.

Merk! Det er ikke en påmelding, men kun ment for å kartlegge et antall for interesserte. Etter fristen vil du høre fra oss. Vi finner ut sammen om dette er det riktige tilbudet for deg på det nåværende tidspunktet.

Håper dette er et tilbud du kan tenke deg å delta på! Har du ytterligere spørsmål til tilbudet kan du ta kontakt med de som står for planleggingen: faglig rådgiver Martin og faglig veileder Kari, på post@nokoslo.no.

Skriv til oss her

Ikke legg inn sensitive opplysninger i e-post. Bruk av e-post kan innebære en sikkerhetsrisiko.