mushroom-8215265_1280

Nytt tilbud: Turgruppe

I oktober tilbyr vi tre turer med turgruppe.

Turdag 9.10. Utsiktstur i Lillomarka.

Velkommen til utsiktstur i Lillomarka! Turen blir beskrevet som en middels krevende fottur av DNT. Det betyr at du må ha noe erfaring med turgåing fra før. Du trenger gode tursko, sekk med egen mat/drikke og klær etter vær. Størsteparten av turen vil foregå på sti. Vi tar turen i et tempo som passer oss alle, og tar pauser underveis. Vi stiller med kvikklunsj og spanderer en kopp kaffe på Grefsenkollen.

Vi møtes på bussholdeplassen Tonsenhagen ved Tonsenhagen skole klokken 10. Vi regner med å avslutte dagen ca. klokken 14. Tonsenhagen skole er lett tilgjengelig med kollektivtransport. Turen slutter ved Grefsenkollen restaurant. Derfra vil vi gå skogsbilvei ned til Årvoll hvor bussen kan ta deg ned til sentrum.

Turen krever påmelding til: post@nokoslo.no. Påmeldingen må komme fredagen i forkant innen klokken 9. Det må være minimum 4 deltagere for at turen gjennomføres.

Turdag 16.10. Rundtur Røverkollen.

Velkommen til tur rundt Røverkollen! Turen blir beskrevet som en middels krevende fottur av DNT. Det betyr at du må ha noe erfaring med turgåing fra før. Du trenger gode tursko, sekk med egen mat/drikke og klær etter vær. Turen vil foregå på sti og turvei, og blir beskrevet som relativt lettgått, men med enkelte bløte partier og kupert terreng. Vi tar turen i et tempo som passer oss alle og tar pauser underveis. Vi stiller med kvikklunsj!

Vi møtes på drosjeholdeplassen på Grorud, like ved t-baneholdeplassen Grorud, klokken 10. Vi regner med å avslutte dagen ca. klokken 14. Turen vil starte og avslutte på samme sted, så det er derfor mulig å komme med bil.

Turen krever påmelding til: post@nokoslo.no. Påmeldingen må komme fredagen i forkant innen klokken 9. Det må være minimum 4 deltagere for at turen gjennomføres.

Turdag 23.10. Tur rundt Lutvann

Velkommen til tur rundt Lutvann! Turen blir beskrevet som en middels krevende fottur av DNT. Det betyr at du må ha noe erfaring med turgåing fra før. Du trenger gode tursko, sekk med egen mat/drikke og klær etter vær. Mesteparten av turen vil foregå på sti og det vil tidvis være svært bratt terreng. Denne turen blir den mest krevende av turene denne høsten, men kanskje også den villeste og mest spektakulære. Vi tar turen et tempo som passer oss alle og tar pauser underveis. Vi stiller med kvikklunsj!

Vi møtes utenfor KIWI på Trosterud, rett ved Trosterud t-bane, klokken 10. Vi regner med å avslutte dagen ca. klokken 14. Turen vil starte og avslutte på samme sted, så det er derfor mulig å komme med bil.

Turen krever påmelding til: post@nokoslo.no. Påmeldingen må komme fredagen i forkant innen klokken 9. Det må være minimum 4 deltagere for at turen gjennomføres.

Vi gleder oss!

Skriv til oss her

Ikke legg inn sensitive opplysninger i e-post. Bruk av e-post kan innebære en sikkerhetsrisiko.