Student layout Tove og Hermine 2022

Hjertelig takk til studentene Hermine og Tove

Studentene


Med jevne mellomrom tar vi imot studenter som ønsker å ha sin praksisperiode hos oss. I høst har vi vært så heldige å få bli kjent med Hermine og Tove, som begge er 3. års studenter på Bachelor i sosialt arbeid. Hermine ved Høgskolen i Volda og begynnte på 3. året på barnevernstudiet i høst. Tove ved OsloMet. Tove har alt avsluttet hennes praksis, men fortsetter som vikar hos oss. Mens Hermine avslutter sin praksis i midten av desember. 
Vi på senteret føler oss heldige som stadig får besøk av nye studenter som gir av seg selv, og som bidrar med omsorg, tilstedeværelse og seg selv. Tusen takk og på gjensyn!

Her en hilsen til deg fra Hermine:

Hei!

Etter fire fine måneder er dessverre tiden min over som praksisstudent her på Nok.Oslo. Det er vemodig å måtte forlate senteret, og jeg er utrolig takknemlig for tiden jeg har hatt her. Jeg vil takke alle for å ha tatt meg så godt imot, vært åpne og delt med meg. Jeg vil benytte anledningen til å understreke hvor mye jeg setter pris på mulighetene, veiledningen og erfaringene jeg har fått. Dere har gitt meg muligheter til å lære og utvikle meg i yrkesrollen min. Dette er verdifulle erfaringer som jeg vil ha med meg for livet. Nå bærer veien tilbake til Volda for å fullføre siste semester av studiet mitt.

Ønsker alle alt godt videre!

Hilsen HermineHer en hilsen til deg fra Tove:
 
Kjære alle sammen!
 
Brått er det over tre måneder siden jeg gikk inn døren hos Nok. Oslo for første gang, og min tid i praksis er over. Tiden på senteret har gått utrolig fort! Da jeg startet i praksis visste jeg ikke mye om senterets tilbud eller hva jeg ville møte på i løpet av ukene her, men det har overgått alle mine forventninger. Jeg sitter igjen med mange sterke og ikke minst fine inntrykk etter møtene med dere brukere, som jeg vil ta med meg videre både som privatperson og sosialarbeider. Det har vært veldig spennende å ta del i flere ulike tilbud, alt fra åpent hus til padling til samtaler. Jeg vil takke dere, fra bunnen av mitt hjerte, for at dere har tatt meg så godt i mot og for alt dere har delt med meg – smått som stort.
 
Varm hilsen fra Tove

Skriv til oss her

Ikke legg inn sensitive opplysninger i e-post. Bruk av e-post kan innebære en sikkerhetsrisiko.