Meera_portrett 01

Velkommen til Meera

Meera

Velkommen til Meera

I november startet Meera som vikar i kommunikasjonsansvarlig 70% stilling ved Nok. Oslo. Vi er veldig glade for å få Meera som har mye erfaring med kommunikasjon inn i teamet vårt. 

Hils på Meera
 
Hei!

Jeg heter Meera og er nyansatt som kommunikasjonsansvarlig hos Nok. Oslo. For øyeblikket er jeg i en overlappsperiode med Tora, for å få oppæring og oversikt over mine arbeidsoppgaver, og kommer til å jobbe tett med vår kommunikasjonsmedarbeider, Helene, i tiden fremover. Siden jeg tiltrer en 70% stilling, vil jeg ha mer tid til å arbeide med  senterets profilering, markedsføring og kommunikasjon utad. 


Jeg har opprinnelig utdannet lærer, og har også en bachelor og master i kunst. For tiden tar jeg deltidsstudier innen film, som jeg tenker kan komme godt med til våre sosiale medier. I tillegg til Facebook og Instagram, finner du nå Nok. Oslo også på TikTok, som kan være en flott plattform for å nå enda flere nye brukere og pårørende. 

De siste årene har jeg arbeidet som kunstformidler og journalist, og har erfaring som lærer, presseansvarlig, og kommunikasjonssjef for Tenthaus, Fotogalleriet og Kunstavisen.no. Nå ser jeg fram til å ta fatt i nye utfordringer i arbeidet med å synliggjøre Nok. Oslo og forhåpentligvis nå ut til flere som kan dra nytte av tilbudene våre på senteret. 
 
Vi sees rundt på huset!

Skriv til oss her

Ikke legg inn sensitive opplysninger i e-post. Bruk av e-post kan innebære en sikkerhetsrisiko.