praktikant Renate

Hjertelig takk Renate

Student

Med jevne mellomrom tar vi imot studenter som ønsker å ha sin praksisperiode hos oss. I høst har vi vært så heldige å få bli kjent med Renate, som studerer sosialt arbeid på OsloMet på tredje året. Hun begynte hos oss 27. september og avsluttet praksis perioden 13. desember.

Vi på senteret føler oss stolte over at studenter velger å ha praksis hos oss, og setter pris på at stadig nye studenter kommer og gir av seg selv ved å bidra med omsorg, tilstedeværelse og seg selv. Tusen takk og på gjensyn!

Her en hilsen til deg fra Renate:

Kjære alle sammen.

Jeg vil gjerne takke for en fin og lærerik praksisperiode her hos Nok. Oslo. Her har jeg blitt kjent med en tematikk som er viktig å snakke om, og få kunnskap om. Gjennom ulike gruppetilbud og samtaler har jeg møtt inspirerende mennesker, som ønsker å gjøre en endring for seg selv. Det har vært rørende, men også veldig lærerikt å høre på deres historie. Takk for at dere har gitt meg tillit til å delta på gruppetilbud, og inkludert meg på åpent hus. Jeg sitter igjen med bare gode minner, og en takknemmelighet for å ha vært her med dere. Jeg tror vi kan lære mye av dere, og sammen gjøre en endring.

Jeg vil også rette en stor takk til de ansatte på Nok.-senteret som har tatt meg godt imot, og lærdommer jeg har fått av dere. Jeg setter pris på at jeg har hatt friheten til å utforske, lære og vokse gjennom mine spørsmål. Å kunne være nysgjerrig har gitt meg ikke bare kunnskap, men også innsikt og perspektiver som jeg ellers kanskje ikke ville ha oppdaget.
Det er veldig fint å se at gjennom våre forskjellige perspektiver og unike styrker skapes det et miljø der dere utfyller hverandre og jobber mot felles ønske.


Jeg håper dere fortsetter det gode arbeidet dere gjør, og fortsetter å inspirere andre til å gjøre det samme. Nå som jeg går videre, bærer jeg ikke bare med meg bøker og ny kunnskap, men også et brennende ønske om å gjøre en forskjell. Jeg vet at veien vil være utfordrende, men følg dine drømmer en dag av gangen.

Masse lykke til videre alle sammen. Jeg heier på dere alle. 
Takk for meg!

Renate

Skriv til oss her

Ikke legg inn sensitive opplysninger i e-post. Bruk av e-post kan innebære en sikkerhetsrisiko.